Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - Παραδοσιακοί Χοροί


Πρόγραμμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών


Τα μαθήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών για την περίοδο 2016-2017, ξεκίνησαν.

Σε κάθε δραστηριότητα τα παιδιά να έχουν μαζί τους ένα μπουκάλι νερό!

Για λόγους ασφαλείας και για την καλύτερη διεξαγωγή των μαθημάτων, τις ώρες των δραστηριοτήτων απαγορεύεται η παραμονή παιδιών που δεν συμμετέχουν στις δραστηριότητες, καθώς και γονιών στους χώρους του σχολείου.


Ώρες τμημάτων :

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

4.30-5.30 μμ (τάξεις Α και Β)

5.30-6.30 μμ (τάξεις Δ και Ε)
6.30-7.30 μμ (Γ τάξη)

image

Επικοινωνία


Διεύθυνση: Γυμναστηριου 64, 172 37 Δάφνη
Email: sgk6dimdafnis@gmail.com

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά του σχολείου αλλά και για τους γονείς. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στα παιδιά οπως οι γιορτές μας που διοργανώνονται Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, στο τέλος της σχολικής χρονιάς κ.α. Υπάρχουν όμως και εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην βοήθεια και ενημέρωση των γονέων, όπως διαλέξεις, συλλογικές δράσεις κ.α.
Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε άψογη συνεργασία με τον Διευθυντή του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων, πραγματώνουν την άποψη του Συλλόγου για ένα σχολείο ανοιχτό στη ζωή και στην κοινωνική πραγματικότητα.

Δραστηριότητες

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης φροντίζει ώστε οι μαθητές του σχολείου μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως μπάσκετ, χορό, ζωγραφική και πολλές ακόμα. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται απογευματινές ώρες και όπου είναι απαραίτητο, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή, τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα, είτε ανά ηλικία είτε ανά επίπεδο δεξιότητας.