Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Το σχολείο μας πάει εκδρομή στο Χιλιομόδι Κορινθίας


Δηλώστε συμμετοχή στην ημερήσια εκδρομή που διοργανώνει ο σύλλογός μας στις παιδικές κατασκηνώσεις Freeland adventure camp που βρίσκονται στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαΐου.


Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου έως την Παρασκευή 22 Μαΐου κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των γραφείων του συλλόγου:

Τρίτη: 18.00 - 19.00
Πέμπτη: 18.00 - 20.00
Παρασκευή: 18.30`- 19.30`

Το κόστος της εισόδου στην κατασκήνωση ανέρχεται στα 6 ευρώ/άτομο (συμπεριλαμβανομένων όλων των δραστηριοτήτων εκτός της αναρρίχησης και της ιππασίας, οι οποίες κοστίζουν επιπλέον 3 ευρώ/άτομο η πρώτη  και 5 ευρώ/άτομο η δεύτερη).
Το κόστος της μεταφοράς, η οποία θα γίνει με τα πούλμαν που χρησιμοποιεί το σχολείο μας για τις εκπαιδευτικές εκδρομές του (εταιρεία Γιαννακόπουλος), θα καθορισθεί κατ` αναλογίαν με βάση τη συμμετοχή.
Όσοι επιθυμούν να γευματίσουν στις εγκαταστάσεις της Freeland θα πρέπει να το δηλώσουν εγκαίρως.

Το προτεινόμενο μενού περιλαμβάνει κατ` άτομο:

- Σαλάτα εποχής
- Πρώτο πιάτο: Χειροποίητη τυρόπιτα
- Κυρίως πιάτο: Σουβλάκια με τηγανητές πατάτες
- Επιδόρπιο:  Γλυκό

Το κόστος του ανωτέρω πακέτου διατροφής ανέρχεται στα 6 ευρώ/άτομο.

Συνοψίζοντας:

Τιμή κατ` άτομο μόνο με είσοδο και χρήση των εγκαταστάσεων της Freeland (εκτός ιππασίας και αναρρίχησης): 6 ευρώ.

Τιμή κατ` άτομο με είσοδο, χρήση των εγκαταστάσεων της Freeland (εκτός ιππασίας και αναρρίχησης) και φαγητό: 12 ευρώ.image

Επικοινωνία


Διεύθυνση: Γυμναστηριου 64, 172 37 Δάφνη
Email: sgk6dimdafnis@gmail.com

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά του σχολείου αλλά και για τους γονείς. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στα παιδιά οπως οι γιορτές μας που διοργανώνονται Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, στο τέλος της σχολικής χρονιάς κ.α. Υπάρχουν όμως και εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην βοήθεια και ενημέρωση των γονέων, όπως διαλέξεις, συλλογικές δράσεις κ.α.
Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε άψογη συνεργασία με τον Διευθυντή του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων, πραγματώνουν την άποψη του Συλλόγου για ένα σχολείο ανοιχτό στη ζωή και στην κοινωνική πραγματικότητα.

Δραστηριότητες

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης φροντίζει ώστε οι μαθητές του σχολείου μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως μπάσκετ, χορό, ζωγραφική και πολλές ακόμα. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται απογευματινές ώρες και όπου είναι απαραίτητο, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή, τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα, είτε ανά ηλικία είτε ανά επίπεδο δεξιότητας.