Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Για τα επόμενα δύο χρόνια και πάλι στο τιμόνι του σχολείου μας ο Ευάγγελος Γεωργαλάς!


Το Δ.Σ. του συλλόγου μας θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στον διευθυντή του σχολείου μας για την επανεκλογή του και την παραμονή του στη θέση του διευθυντή για τα επόμενα δύο χρόνια.


Στην ψηφοφορία της 10ης Ιουνίου ο κ. Γεωργαλάς εκλέχτηκε παμψηφεί από το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας, ποσοστό που αντιπροσωπεύει το 33% επί των συνολικών μορίων που πήρε, ενώ σε ποσοστό 67% συνυπολογίστηκαν η εμπειρία και τα ακαδημαϊκά προσόντα του. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες έκαναν λόγο για το ενδεχόμενο να καταλάβει την πρώτη θέση επί του συνόλου των νεοεκλεγέντων διευθυντών δημοτικών σχολείων πανελλαδικά. Ευχόμαστε να επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες και επιπλέον του ευχόμαστε πάντα πρωτιές τόσο στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή όσο και στη νέα θητεία του στο σχολείο μας!image

Επικοινωνία


Διεύθυνση: Γυμναστηριου 64, 172 37 Δάφνη
Email: sgk6dimdafnis@gmail.com

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά του σχολείου αλλά και για τους γονείς. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στα παιδιά οπως οι γιορτές μας που διοργανώνονται Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, στο τέλος της σχολικής χρονιάς κ.α. Υπάρχουν όμως και εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην βοήθεια και ενημέρωση των γονέων, όπως διαλέξεις, συλλογικές δράσεις κ.α.
Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε άψογη συνεργασία με τον Διευθυντή του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων, πραγματώνουν την άποψη του Συλλόγου για ένα σχολείο ανοιχτό στη ζωή και στην κοινωνική πραγματικότητα.

Δραστηριότητες

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης φροντίζει ώστε οι μαθητές του σχολείου μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως μπάσκετ, χορό, ζωγραφική και πολλές ακόμα. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται απογευματινές ώρες και όπου είναι απαραίτητο, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή, τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα, είτε ανά ηλικία είτε ανά επίπεδο δεξιότητας.