Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς του σχολείου μας!


Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους τους χορηγούς που συμμετείχαν στη λαχειοφόρο αγορά που οργανώθηκε στο πλαίσιο της γιορτής της 29ης Μαΐου 2015. Συγκινητική ήταν η γενναιοδωρία πολλών καταστηματαρχών και επαγγελματιών της περιοχής μας προς το σχολείο μας. Χωρίς τη δική τους συμβολή η λαχειοφόρος αγορά της 29ης Μαΐου δεν θα είχε την επιτυχία που σημείωσε. Ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς τους προς το σχολείο μας παραθέτουμε τα ονόματα και τις επωνυμίες των επιχειρήσεών τους:


- Argentum
- Φαρμακείο Σκέντζου
- Σκαλίδης - Κατάστημα Αθλητικών Ειδών
- Γκούφη Σταρ Παιχνίδια
- Κρεοπωλείο Ευριπίδης
- APhotography Φωτογραφικές Εργασίες
- Κάστρο cafe
- Κομμωτήριο Like
- Babyland - Παιδικά ρούχα
- Βιβλιοπωλείο Copy line
- Georgia - Γυναικεία Αξεσουάρ
- Boom - Κατάστημα ειδών ένδυσης
- Φαρμακείο Παπαδοπούλου
- Βιβλιοπωλείο Άγρα
- Καφετέρια Άριστον
- Κρεοπωλείο Αμερικάνος
- "ΝΙΚΟΛΗΣ" Αρτοποιείο - Ζαχαροπλαστείο
- Φαρμακείο Τσανικλίδη
- ΓΕΡΜΑΝΟΣ
- Fighter`s Kick - boxing
- Ηλιόσπορος Cafe
- Admiral - Κατάστημα Αθλητικών ειδών
- "ΑΜΥΝΤΑΣ" Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Δάφνης - Υμηττού
- "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ" Αθλητικός Σύλλογος
- Κομμωτήριο Αποστολόπουλος
- Κάβα Γεωργίου
- Βιβλιοπωλείο "ΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΛΕΞΕΙΣ" - Σουπίου Ευπραξία & Μάτας Ιωσήφ Ο.Ε.
- Φαρμακείο Καρδαρά - Κούκου
- Amigos - Κομμωτήριο
- Δωδώνη - Gelateria
- Serano - Ζαχαροπλαστείο
- "ΚΑΤΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ..." - Σουβλατζίδικο - Ψησταριά
- Ταξιδιωτικό Γραφείο Τσοπανά Αμαλία
- Fantastic - Ζαχαροπλαστείο
- "Προυσκούνα" - Εστιατόριο
- Michel - Ζαχαροπλαστείο
- Φούρνος Παγούνη
- Οδοντιατρείο Φραγκιαδάκη
- Κομμωτήριο Ασημακούλας
- Γιώργος Κυριαζής - Εμπόριο, Εγκατάσταση,Επισκευές, Αξεσουάρ Ηλεκτρονικών Συσκευών
- Νάσος Θεμιστοκλής - Ηλεκτρικά Είδη - Επισκευές - Εγκαταστάσεις
- Αθλητικός Όμιλος "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΑΦΝΗΣ"
- Φαρμακείο Γεωργίου Παρθύμου & ΣΙΑ Ε.Ε.
- "GOLF" Κατάστημα Ανδρικών Ενδυμάτων


Ιδίαιτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στους υπευθύνους των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΛΑΖΑΡΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟΥ, ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ, CONNECT, καθώς και στους υπευθύνους του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΑΦΝΗΣ" για τις ετήσιες υποτροφίες δωρεάν μαθημάτων που προσέφεραν σε μαθητές του σχολείου μας στη λαχειοφόρο αγορά της 29ης Μαΐου.


Τέλος, εγκάρδιες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε στους μόνιμους χορηγούς του σχολείου μας, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια στηρίζουν όλες τις δραστηριότητες και δράσεις του με ιδιαίτερη ευαισθησία και συνέπεια απέναντι στα παιδιά, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς τους σχολείου μας.
Συγκεκριμένα, η οικογένεια Παπαγιαννακόπουλου, ιδιοκτήτρια του καταστήματος παιδικών παιχνιδιών "Γκούφη Σταρ", γνωρίζοντας περισσότερο από κάθε άλλον τις ανάγκες των παιδιών, χρόνια τώρα, ανταποκρίνονται θετικά και με αξιοζήλευτη γενναιοδωρία κάθε φορά που τους ζητείται η συνδρομή τους.
Επίσης, ο κ. Γ. Σκλαβενίτης, διά του καταστήματός του που εδρεύει στην Πλατεία Καλογήρων, στέκεται μόνιμα αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε εκδήλωση του σχολείου μας.
Η σχέση που έχει αναπτυχθεί πλέον μεταξύ των χορηγών και του σχολείου μας έχει ξεπεράσει τον καθαυτό χαρακτήρα της χορηγίας και έχει εξελιχθεί σε σχέση αλληλεγγύης.
Τους ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και ευχόμαστε η νέα σχολική χρονιά να μας βρει το ίδιο αλληλέγγυους, όπως ακριβώς και τα προηγούμενα χρόνια!Επικοινωνία


Διεύθυνση: Γυμναστηριου 64, 172 37 Δάφνη
Email: sgk6dimdafnis@gmail.com

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά του σχολείου αλλά και για τους γονείς. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στα παιδιά οπως οι γιορτές μας που διοργανώνονται Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, στο τέλος της σχολικής χρονιάς κ.α. Υπάρχουν όμως και εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην βοήθεια και ενημέρωση των γονέων, όπως διαλέξεις, συλλογικές δράσεις κ.α.
Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε άψογη συνεργασία με τον Διευθυντή του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων, πραγματώνουν την άποψη του Συλλόγου για ένα σχολείο ανοιχτό στη ζωή και στην κοινωνική πραγματικότητα.

Δραστηριότητες

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης φροντίζει ώστε οι μαθητές του σχολείου μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως μπάσκετ, χορό, ζωγραφική και πολλές ακόμα. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται απογευματινές ώρες και όπου είναι απαραίτητο, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή, τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα, είτε ανά ηλικία είτε ανά επίπεδο δεξιότητας.