Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Ημερήσια Εκδρομή 21/05/2016


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνει ημερήσια εκδρομή
στις 21/05/2016 στις εγκαταστάσεις του Sports Village Athitaki στο Γραμματικό - Αττικής.Η εκδρομή θα περιλαμβάνει και στάση στο Φράγμα (Λίμνη) του Μαραθώνα.
      Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ το άτομο.
        (5 ευρώ στο Sports Village και 5 ευρώ η μεταφορά)
   Ελάχιστος αριθμός ατόμων για να διεξαχθεί η εκδρομή είναι τα 100 άτομα.
Δηλώσεις συμμετοχής έώς την Τρίτη 17/05/2016 στα μέλη του Συλλόγου
(Πρωινές και Απογευματινές ώρες Παρασκευή και Σάββατο 5-8 μ.μ.).

                     Το Δ.Σ. του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης.Επικοινωνία


Διεύθυνση: Γυμναστηριου 64, 172 37 Δάφνη
Email: sgk6dimdafnis@gmail.com

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά του σχολείου αλλά και για τους γονείς. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στα παιδιά οπως οι γιορτές μας που διοργανώνονται Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, στο τέλος της σχολικής χρονιάς κ.α. Υπάρχουν όμως και εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην βοήθεια και ενημέρωση των γονέων, όπως διαλέξεις, συλλογικές δράσεις κ.α.
Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε άψογη συνεργασία με τον Διευθυντή του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων, πραγματώνουν την άποψη του Συλλόγου για ένα σχολείο ανοιχτό στη ζωή και στην κοινωνική πραγματικότητα.

Δραστηριότητες

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης φροντίζει ώστε οι μαθητές του σχολείου μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως μπάσκετ, χορό, ζωγραφική και πολλές ακόμα. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται απογευματινές ώρες και όπου είναι απαραίτητο, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή, τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα, είτε ανά ηλικία είτε ανά επίπεδο δεξιότητας.