Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Νοέμβριος 2016


Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 18/11/2016 και ώρα 7.30 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια αλλά και εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.


ΘΕΜΑΤΑ που θα συζητηθούν

- Απολογισμός Δράσεων Συλλόγου.

- Ζητήματα που προκύπτουν στη σχολική κοινότητα και απασχολούν τους γονείς και
προτάσεις για νέες δράσεις.

- Εκλογές 2016-2017 για ανάδειξη νέου Δ.Σ του Συλλόγου και δήλωση συμμετοχής σε αυτές.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

Να διευκρινίσουμε ότι η συμμετοχή αφορά τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη (ετήσια
συνδρομή).Επικοινωνία


Διεύθυνση: Γυμναστηριου 64, 172 37 Δάφνη
Email: sgk6dimdafnis@gmail.com

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά του σχολείου αλλά και για τους γονείς. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στα παιδιά οπως οι γιορτές μας που διοργανώνονται Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, στο τέλος της σχολικής χρονιάς κ.α. Υπάρχουν όμως και εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην βοήθεια και ενημέρωση των γονέων, όπως διαλέξεις, συλλογικές δράσεις κ.α.
Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε άψογη συνεργασία με τον Διευθυντή του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων, πραγματώνουν την άποψη του Συλλόγου για ένα σχολείο ανοιχτό στη ζωή και στην κοινωνική πραγματικότητα.

Δραστηριότητες

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης φροντίζει ώστε οι μαθητές του σχολείου μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως μπάσκετ, χορό, ζωγραφική και πολλές ακόμα. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται απογευματινές ώρες και όπου είναι απαραίτητο, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή, τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα, είτε ανά ηλικία είτε ανά επίπεδο δεξιότητας.