Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Πασχαλινό Παζάρι 2017


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και δημιουργούς τα παιδιά μας, διοργανώνει Πασχαλινό Παζάρι με πασχαλινές και όχι μόνο δημιουργίες που τα ίδια τα παιδιά κατασκεύασαν και σας προσκαλούν την 1 Απριλίου 2017 11:00-14:00 στο σχολείο μας (Γυμναστηρίου 64, Δάφνη).


Τα έσοδα από το Παζάρι Θα καλύψουν μέρος των αναγκών του σχολείου μας, όπως (αγορά μικροφώνου για την αίθουσα εκδηλώσεων, επισκευή αυλαίας, κλιματιστικό κ.α.). Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Φιλανθρωπικο Σωματείο Προστασίας Παιδιού «ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ »

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΑΔΡΑΚΙΑ, ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ, ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΛΥΧΟΥΔΙΕΣ, ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ, ΜΠΡΕΛΟΚ, ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ, ΣΤΕΚΕΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ, Κ .Α .image

Επικοινωνία


Διεύθυνση: Γυμναστηριου 64, 172 37 Δάφνη
Email: sgk6dimdafnis@gmail.com

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά του σχολείου αλλά και για τους γονείς. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στα παιδιά οπως οι γιορτές μας που διοργανώνονται Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, στο τέλος της σχολικής χρονιάς κ.α. Υπάρχουν όμως και εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην βοήθεια και ενημέρωση των γονέων, όπως διαλέξεις, συλλογικές δράσεις κ.α.
Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε άψογη συνεργασία με τον Διευθυντή του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων, πραγματώνουν την άποψη του Συλλόγου για ένα σχολείο ανοιχτό στη ζωή και στην κοινωνική πραγματικότητα.

Δραστηριότητες

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης φροντίζει ώστε οι μαθητές του σχολείου μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως μπάσκετ, χορό, ζωγραφική και πολλές ακόμα. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται απογευματινές ώρες και όπου είναι απαραίτητο, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή, τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα, είτε ανά ηλικία είτε ανά επίπεδο δεξιότητας.