Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


25η Μαρτίου - Παρέλαση και χορευτικό


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το σχολείο μας συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου.


Αρχικά διεξήχθη η παρέλαση των σχολείων του Δήμου Δάφνης-Υμμητού και στην συνέχεια στην πλατεία του Δημαρχείου της Δάφνης πραγματοποιήθηκε εορταστικό πρόγραμμα παραδοσιακών χορών με την συμμετοχή των σχολείων του Δήμου.

Δείτε --->ΕΔΩ<--- φωτογραφίες από την 25η Μαρτίου.

Δείτε τα βίντεο με τους χορούς που χόρεψαν τα παιδιά του σχολείου μας.
ΓΚΑΙΝΤΑ
ΠΩΠΩ ΜΑΡΙΑ
ΛΕΒΕΝΤΙΚΟ


---> ΕΔΩ <--- μπορείτε να δείτε και να "κατεβάσετε" περισσότερες φωτογραφίες από την παρέλαση και τους παραδοσιακούς χορούς.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Επικοινωνία


Διεύθυνση: Γυμναστηριου 64, 172 37 Δάφνη
Email: sgk6dimdafnis@gmail.com

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά του σχολείου αλλά και για τους γονείς. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στα παιδιά οπως οι γιορτές μας που διοργανώνονται Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, στο τέλος της σχολικής χρονιάς κ.α. Υπάρχουν όμως και εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην βοήθεια και ενημέρωση των γονέων, όπως διαλέξεις, συλλογικές δράσεις κ.α.
Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε άψογη συνεργασία με τον Διευθυντή του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων, πραγματώνουν την άποψη του Συλλόγου για ένα σχολείο ανοιχτό στη ζωή και στην κοινωνική πραγματικότητα.

Δραστηριότητες

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης φροντίζει ώστε οι μαθητές του σχολείου μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως μπάσκετ, χορό, ζωγραφική και πολλές ακόμα. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται απογευματινές ώρες και όπου είναι απαραίτητο, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή, τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα, είτε ανά ηλικία είτε ανά επίπεδο δεξιότητας.