Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Κύκλος διαλέξεων - 6η ομιλία


Στο πλαίσιο του κύκλου διαλέξεων που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και το 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή πολλών γονέων και δασκάλων η έκτη κατά σειρά ομιλία, με θέμα "Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ)".


Ομιλήτρια ήταν η κυρία Παναγιώτα (Νένη) Περβανίδου, Παιδίατρος - Αναπτυξιολόγος, Υπεύθυνη Μονάδας Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής, Α" Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων ‘Η Αγία Σοφία’.

Στο τέλος της διάλεξης η ομιλήτρια απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και απορίες των παρευρισκομένων γονέων και δασκάλων.

Στο ακόλουθο link μπορείτε να βρείτε την παρουσίαση της κ. Περβανίδου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

---> Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας <---

Στον ακόλουθο σύνδεσμο
μπορείτε να διαβάσετε και το σχετικό δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση
της "Ελευθεροτυπίας" για την ομιλία της κας Περβανίδου.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑimage

Επικοινωνία


Διεύθυνση: Γυμναστηριου 64, 172 37 Δάφνη
Email: sgk6dimdafnis@gmail.com

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά του σχολείου αλλά και για τους γονείς. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στα παιδιά οπως οι γιορτές μας που διοργανώνονται Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, στο τέλος της σχολικής χρονιάς κ.α. Υπάρχουν όμως και εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην βοήθεια και ενημέρωση των γονέων, όπως διαλέξεις, συλλογικές δράσεις κ.α.
Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε άψογη συνεργασία με τον Διευθυντή του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων, πραγματώνουν την άποψη του Συλλόγου για ένα σχολείο ανοιχτό στη ζωή και στην κοινωνική πραγματικότητα.

Δραστηριότητες

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης φροντίζει ώστε οι μαθητές του σχολείου μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως μπάσκετ, χορό, ζωγραφική και πολλές ακόμα. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται απογευματινές ώρες και όπου είναι απαραίτητο, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή, τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα, είτε ανά ηλικία είτε ανά επίπεδο δεξιότητας.