Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΔΕΠΥ ΚΑΙ ΣΤΡΕΣ


Πρόσκληση :

Η Μονάδα Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής της Α' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποιεί μελέτη με τίτλο "Νευροβιολογία της Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερικινητικότητας (ΔΕΠ-Υ)"


Το σύνολο των εξετάσεων περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, παιδιατρική κλινική εξέταση (αιματολογικές, βιοχημικές, ορμονολογικές εξετάσεις), συμπλήρωση ερωτηματολογίων, καθώς και λήψη δειγμάτων σάλιου για να ανιχνευθεί η ύπαρξη στρες στα παιδιά.

Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, προσφέρουμε στα παιδιά μας έναν πλήρη παιδιατρικό έλεγχο με απώτερο σκοπό την ανίχνευση ύπαρξης ΔΕΠΥ και ΣΤΡΕΣ.

Να τονιστεί ιδιαίτερα ότι οι εξετάσεις είναι προσωπικές και το Ιατρικό Απόρρητο θα ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.

Πατήστε πάνω στην πρόσκληση δεξιά για να δείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν την πρόσκληση.
image

Επικοινωνία


Διεύθυνση: Γυμναστηριου 64, 172 37 Δάφνη
Email: sgk6dimdafnis@gmail.com

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά του σχολείου αλλά και για τους γονείς. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στα παιδιά οπως οι γιορτές μας που διοργανώνονται Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, στο τέλος της σχολικής χρονιάς κ.α. Υπάρχουν όμως και εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην βοήθεια και ενημέρωση των γονέων, όπως διαλέξεις, συλλογικές δράσεις κ.α.
Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε άψογη συνεργασία με τον Διευθυντή του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων, πραγματώνουν την άποψη του Συλλόγου για ένα σχολείο ανοιχτό στη ζωή και στην κοινωνική πραγματικότητα.

Δραστηριότητες

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης φροντίζει ώστε οι μαθητές του σχολείου μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως μπάσκετ, χορό, ζωγραφική και πολλές ακόμα. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται απογευματινές ώρες και όπου είναι απαραίτητο, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή, τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα, είτε ανά ηλικία είτε ανά επίπεδο δεξιότητας.