Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 - 7 και 11 Ιουνίου


Με δύο καταπληκτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά.

Δείτε αναλυτικά τι έγινε...


Παρασκευή 7 Ιουνίου 2014

Μπροστά σε γονείς, συγγενείς και δασκάλους οι μαθητές των τμημάτων Παραδοσιακών Χορών, παρουσίασαν χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας. ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, από όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, μπορείτε να τα βλέπετε στο κανάλι μας στο youtube, που βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση :

https://www.youtube.com/channel/UCzYspFKPRiE2g8ky1Tt8JSg

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2011

Το τμήμα της εικαστικών παρουσίασε τα έργα του, ενώ το τμήμα της Χορευτικής γυμναστικής χόρεψε σύγχρονες χορογραφίες.

Το βίντεο από την χορευτική γυμναστική υπάρχει αποκλειστικά  --->Ε Δ Ω<---

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η τελετή αποφοίτησης της 6ης τάξης του σχολείου μας, ενώ έγινε και ο απολογισμός του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ιδιαίτερη και συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η στιγμή που ο Σύλλογός μας τίμησε τον κ. Πέτρο Δριτσώνα, δάσκαλο του σχολείου μας επί σειρά ετών, ο οποίος αποχωρεί.


Η εκδήλωση έκλεισε με παράσταση καραγκιόζη, την οποία είδαν μικροί και μεγάλοι...

Φωτογραφίες και από τις δύο εκδηλώσεις υπάρχουν στους ακόλουθους συνδέσμους :


Φωτογραφίες 7-6-2014 <---

Φωτογραφίες 11-6-2014 <---image
image
image
image
image
image
image
image
image

Επικοινωνία


Διεύθυνση: Γυμναστηριου 64, 172 37 Δάφνη
Email: sgk6dimdafnis@gmail.com

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά του σχολείου αλλά και για τους γονείς. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στα παιδιά οπως οι γιορτές μας που διοργανώνονται Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, στο τέλος της σχολικής χρονιάς κ.α. Υπάρχουν όμως και εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην βοήθεια και ενημέρωση των γονέων, όπως διαλέξεις, συλλογικές δράσεις κ.α.
Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε άψογη συνεργασία με τον Διευθυντή του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων, πραγματώνουν την άποψη του Συλλόγου για ένα σχολείο ανοιχτό στη ζωή και στην κοινωνική πραγματικότητα.

Δραστηριότητες

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης φροντίζει ώστε οι μαθητές του σχολείου μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως μπάσκετ, χορό, ζωγραφική και πολλές ακόμα. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται απογευματινές ώρες και όπου είναι απαραίτητο, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή, τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα, είτε ανά ηλικία είτε ανά επίπεδο δεξιότητας.