Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Αποκριάτικη Γιορτή Συλλόγου 2015 - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ !!!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/2 η αποκριάτικη γιορτή του συλλόγου ...


Πολλές, πολύχρωμες, εντυπωσιακές και διαφορετικές στολές, κέφι από μικρούς και μεγάλους, τραγούδι, χορός, D.J, κλόουν, αλλά και ο καλός καιρός βοήθησαν στο να γίνει μια υπέροχη γιορτή που την ευχαριστήθηκαν πολύ τα παιδιά !!!!  (αλλά και οι μεγάλοι).

Και του χρόνου !!!

Αν θέλετε να πάρετε δείτε και να κατεβάσετε φωτογραφίες σχετικές με την εκδήλωση, στείλτε μήνυμα στο mail του συλλόγου sgk6dimdafnis@gmail.com

Δείτε τα βίντεο από την γιορτή, τα οποία μπορείτε να βρείτε και στο κανάλι μας στο youtube  (κλικ επάνω δεξιά στο εικονίδιο)
Επικοινωνία


Διεύθυνση: Γυμναστηριου 64, 172 37 Δάφνη
Email: sgk6dimdafnis@gmail.com

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά του σχολείου αλλά και για τους γονείς. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στα παιδιά οπως οι γιορτές μας που διοργανώνονται Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, στο τέλος της σχολικής χρονιάς κ.α. Υπάρχουν όμως και εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην βοήθεια και ενημέρωση των γονέων, όπως διαλέξεις, συλλογικές δράσεις κ.α.
Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε άψογη συνεργασία με τον Διευθυντή του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων, πραγματώνουν την άποψη του Συλλόγου για ένα σχολείο ανοιχτό στη ζωή και στην κοινωνική πραγματικότητα.

Δραστηριότητες

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης φροντίζει ώστε οι μαθητές του σχολείου μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως μπάσκετ, χορό, ζωγραφική και πολλές ακόμα. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται απογευματινές ώρες και όπου είναι απαραίτητο, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή, τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα, είτε ανά ηλικία είτε ανά επίπεδο δεξιότητας.