Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ -ενημερωθείτε εδώ-


1. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΟΝΕΩΝ - ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ


Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους με το κέντρο ακουστικο - ψυχο - φωνολογίας μέθοδος Tomatis και την επιστημονική διευθύντρια του κέντρου, ψυχολόγο κα Τόνυ - Μαχά - Ευαγγελοπούλου, οργανώνουν συνεδρία συμβουλευτικής υποστήριξης γονέων, κηδεμόνων και εκπαιδευτικών. Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Tomatis (Λ. Αλεξάνδρας 79), ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00 σε μία από τις παρακάτω ημερομηνίες: 28/03/2015 ή 25/04/2015. Η ημέρα θα οριστεί με βάση τις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων, ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα πρέπει να ξεπερνά τους είκοσι. Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την κα Ευαγγελοπούλου για πάσης φύσεως θέματα που τους απασχολούν και εκείνη με τη σειρά της θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις με την αμεσότητα και την επιστημοσύνη που τη διακρίνει.  
Η πρόσκληση απευθύνεται μόνο σε μέλη του 6ου δημοτικού σχολείου Δάφνης και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 697 7080215.

Εκ της Διευθύνσεως  και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων


2. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους για δεύτερη συνεχή χρονιά με το Νοσοκομείο Παίδων Η Αγία Σοφία" καλούν τα μέλη τους - γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς - να συμμετάσχουν, δωρεάν, στο ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο:

«Μελέτη Παιδιών με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ),  με Διαταραχές στο Φάσμα του Αυτισμού (ΔΦΑ) Υψηλής Λειτουργικότητας και / ή Μαθησιακές Δυσκολίες, με Ψυχοφυσιολογικές Μεθόδους». 

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συνεργασία της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ), ενώ οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στη Μονάδα (Κέντρο) Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία".

Για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά του σχολείου μας να έχουν, εντελώς δωρεάν, πλήρη παιδιατρικό κλινικό έλεγχο. Η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται όχι μόνο στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε το ερευνητικό πρωτόκολλο που υπάρχει δεξιά.

Εκ της Διευθύνσεως και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνωνimage
image

Επικοινωνία


Διεύθυνση: Γυμναστηριου 64, 172 37 Δάφνη
Email: sgk6dimdafnis@gmail.com

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος διοργανώνει εκδηλώσεις για τα παιδιά του σχολείου αλλά και για τους γονείς. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στα παιδιά οπως οι γιορτές μας που διοργανώνονται Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, στο τέλος της σχολικής χρονιάς κ.α. Υπάρχουν όμως και εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην βοήθεια και ενημέρωση των γονέων, όπως διαλέξεις, συλλογικές δράσεις κ.α.
Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε άψογη συνεργασία με τον Διευθυντή του σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων, πραγματώνουν την άποψη του Συλλόγου για ένα σχολείο ανοιχτό στη ζωή και στην κοινωνική πραγματικότητα.

Δραστηριότητες

Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης φροντίζει ώστε οι μαθητές του σχολείου μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως μπάσκετ, χορό, ζωγραφική και πολλές ακόμα. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται απογευματινές ώρες και όπου είναι απαραίτητο, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καθηγητή, τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα, είτε ανά ηλικία είτε ανά επίπεδο δεξιότητας.